Resultats de la cerca bàsica: 39

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. cap de sala
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Persona que s'encarrega de planificar i organitzar un servei de restaurant, de supervisar i controlar les operacions que hi tenen lloc i d'assegurar la correcta atenció als clients. [...]
2. cap de senglar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Embotit elaborat amb trossos de diverses parts, generalment gelatinoses, de porc o porc senglar, bullides i premsades, que es conglomeren amb la gelatina obtinguda durant la cocció. [...]
3. cap de xai al vapor
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
4. cuscús amb cap de xai
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
5. cap de llom farcit
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
6. cap de llom a la planxa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
7. cap de xai a la brasa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
8. cap de costella de porc al forn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
9. cap de costella de porc amb naps
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
10. llagosta del Cap de Creus a la planxa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  1 / 4 
Pàgina  1  2  3  4  Següent >>